Εξορμήσεις στη Νάουσα και στο Βέρμιο

Το Χαγιάτι βρίσκεται στην καρδιά της ηρωικής πόλης της Νάουσας.

Πόλης ιδιαίτερου φυσικού κάλους και ιστορίας, χτισμένης στους πρόποδες του όρους Βερμίου, με τη βλάστηση και το πράσινο να συνθέτουν το κύριο τοπίο της.

Δίπλα από τον ξενώνα περνάει το επιβλητικό ποτάμι της Νάουσας η Αράπιτσα, που έχει μείνει στην ιστορία από τη θυσία των γυναικών της πόλης το 1822.

Μέσα από την προνομιακή θέση του, το Χαγιάτι προσφέρει στους επισκέπτες του μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας με απόλυτο σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική του τόπου.

Σε κοντινή απόσταση υπάρχει η Σχολή του Αριστοτέλη. Το μέρος έχει αξιοποιηθεί τουριστικά με σεβασμό στο περιβάλλον.

Η συμμετοχή του ξενοδοχείου μας στις γιορτές του ξινόμαυρου δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να μοιραστούν την τέχνη της οινογευσίας και να δοκιμάσουν τα εξαιρετικά κρασιά της Νάουσας με Ονομασία Προέλευσης Ανωτέρας Ποιότητας στην τοπική κοινωνία.

Η Νάουσα φημίζεται ιδιαίτερα για το μοναδικό ιστορικό καρναβάλι στην επικράτεια, το δρώμενο Γενίτσαροι και Μπούλες, καθώς προσελκύει κάθε χρόνο μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Πόλος έλξης για τους χιονοδρόμους και λάτρεις του βουνού αποτελούν τα δύο υπέροχα χιονοδρομικά κέντρα σε κοντινή απόσταση από τη Νάουσα, το Σέλι και τα 3-5 Πηγάδια.